Blog

II. Magyar Jogi Könyvszalon

A szakmai és tudományos vitákhoz, a szellemi gyarapodáshoz jogászi és nem jogászi világban egyaránt nélkülözhetetlen a szakirodalom ismerete és a megfelelő fórumok megteremtése.

Nincs menthetetlen könyv! Régi könyv újrakötése napokon belül

Biztosan neked is van otthon olyan régi könyved, könyvritkaságod, esetleg a nagyi receptgyűjteménye, amelytől semmiképp sem válnál meg. De az időt – ugyebár – ez nem érdekli, és simán neki esik a kincsednek az ő nem épp cuki vasfogával. Két lehetőséged van ilyenkor: vitrinbe teszed és messziről nézegeted, vagy írsz nekünk, hogy mentsük meg a pusztulástól. Ha ez utóbbi lehetőséget választod, nagyon jól teszed, mert a könyvmentés, azaz a régi könyv újrakötése az egyik szakterületünk. 

Nyomdai kisokos – Ezeket tudd, ha nyomdai szolgáltatást keresel

Gyakran csak azt tudjuk, hogy szükségünk lenne nyomdai munkákra, segítségre, de magunk sem tudjuk, hogy pontosan mire. Ebben az esetben viszont a nyomda sem tud nekünk korrekt árajánlatot adni. Ha tudni szeretnéd, hogyan juthatsz el a legrövidebb időn belül a gyártási folyamatig (például egy könyv elkészítése esetén), az alábbiakat kell végig gondolnod. Így elkerülheted a felesleges köröket, és még pénzt is spórolhatsz. 
Fontos tudnivalók
Anyagát leadhatja FTP-n, DVD-n, CD-n, pendrive-on vagy 10 MB-ig e-mailen. FTP-re feltöltött anyaghoz minden esetben kérünk egy külön e-mailt is az anyagra vonatkozó információkkal, a megrendelésre való utalással (megrendelés-, árajánlat száma stb.).

Bővebb információért kérjük olvassa el anyagleadási útmutatónkat!