Rólunk

Bemutatkozó

Az Akadémia Print a Közjegyzői Akadémia Kft. nyomdájaként kezdetben csak a közjegyzői karnak készített munkákat, azonban 2019 óta már mindenki számára elérhetőek a nyomdai és könyvkötészeti szolgáltatásai. 
 
Az eltelt időszakban cégünk dinamikus fejlődésen ment keresztül. Ügyfeleink kifogástalan kiszolgálása érdekében szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.
 
Névjegykártyák, borítékok, levélpapírok, dossziék, szórólapok, oklevelek, jegyzettömbök, meghívók, könyvek, katalógusok, címkék vagy akár újságok – nyomdánk fő profiljába beletartozik minden olyan nyomtatható média, amely a leggyakrabban fordul elő a mindennapokban. 
Termékeinket versenyképes árakon, kiváló minőségben állítjuk elő, és nagy hangsúlyt fektetünk gépparkunk, szoftvereink és csapatunk szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére is. Nagyteljesítményű digitális nyomdai gépeinek köszönhetően szolgáltatásaink személyre szabhatóak és gazdaságosak.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy saját kötészettel rendelkezünk. Az egyszerűbb kötészeti munkákon át (vágás, hajtás, ragasztókötés), a komplett keménytáblás könyvkötészeti feladatokig minden egyes munkafázist (cérnafűzés, táblakészítés…) saját nyomdánkban végzünk.
Tankönyvek és oktatási anyagok mellett, számtalan jogi könyv kiadásával is büszkélkedhetünk, sőt még mesekönyvek is színesítik a portfóliónkat.
 
A minőségi, rugalmas, gyors és pontos munkavégzés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a kommunikációra ügyfeleinkkel. Bármilyen nyomdai kérdéssel fordulhat hozzánk. Ügyfélkapcsolati rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a kapcsolattartás és ügyintézés megkönnyítése érdekében. Telefonon, e-mailben vagy személyesen is örömmel válaszolunk kérdéseire. A nyomdai előkészítés és kivitelezés mellett igény esetén a kiszállításról is gondoskodunk.
 
Stratégiánk alapja a hosszú távú együttműködés kialakítása, melynek feltétele a rugalmasság, alkalmazkodás a Megrendelő igényeihez, rövid határidő a kivitelezésre, versenyképes árak és kiváló minőség.
 
                       

                                      

     
                
 
Fontos tudnivalók
Anyagát leadhatja FTP-n, DVD-n, CD-n, pendrive-on vagy 10 MB-ig e-mailen. FTP-re feltöltött anyaghoz minden esetben kérünk egy külön e-mailt is az anyagra vonatkozó információkkal, a megrendelésre való utalással (megrendelés-, árajánlat száma stb.).

Bővebb információért kérjük olvassa el anyagleadási útmutatónkat!